Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2015

καλό σας βράδυ
Σας παρακαλώ να είστε όλοι σας έτοιμοι για δυναμικές ενέργειες οι οποίες θα πρέπει να προκύψουν στο άμεσο μέλλον.
Σας ενημερώνω ότι δυστυχώς δεν υπάρχει η διάθεση από την πλευρά του Ο.ΚΑ.ΝΑ. να μας βοηθήσει σε οτιδήποτε.
Οι κύριοι αυτοί κοιτάζουν μόνο την κολάρα τους και μας έχουν γραμμένους στα αρχίδια τους!!!
Και ξέρετε όλοι σας ότι εδώ και ένα χρόνο δεν χρησιμοποιώ τέτοιες εκφράσεις, αλλά μετά από το στα αρχίδια μας που πήραμε από την διοίκηση του Ο.ΚΑ.ΝΑ. ΔΕΝ ΜΑΣ ΜΈΝΕΙ ΚΑΜΊΑ ΑΛΛΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΑΛΛΆ ΜΌΝΟ Η ΔΥΝΑΜΙΚΗ!!!!
Μήπως έχει κανένας σας την εντύπωση ότι θα ζήσει αιώνια?
Αν κάποιος πιστεύει κάτι τέτοιο ας την κάνει απ τον σύλλογο και γενικά από τέτοιες προσπάθειες.
Λοιπόν φίλοι ετοιμαστείτε, γιατί ξανά λέω ότι δυστυχώς αν δεν πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας θα μας αφήσουν να πεθάνουμε στο δρόμο.
ΑΠΟΦΆΣΙΣΕ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΤΙ ΕΙΣΑΙ ΔΙΑΤΕΘΕΙΜΈΝΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΊΞΕΙΣ ΤΟΝ ΔΙΚΑΙΟ ΑΓΩΝΑ ΣΟΥ.
Να παλέψεις η να πέσεις στα τέσσερα??
Υ.Γ. αυτό το έγραψε ο Βαλαχάς Δημήτρης..

Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2015

Καλό μεσημέρι
Μετά την αδυναμία του Ο.ΚΑ.ΝΑ. να καλύψει τα έξοδα μεταφοράς του εκπροσώπου του συλλόγου μας στην Αθήνα (40 ευρώ) και επειδή κατανοούμε οτι το ποσό που ζητάμε είναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ θα κανουμε μια προσπάθεια να τα βρούμε με άλλο τρόπο.
Θέλω όμως να στείλουμε ένα μήνυμα πρός τον Οργανισμό που διαχειρίζεται εκατομμύρια ευρώ (όχι για τους θεραπευόμενους αλλά για τους εργαζόμενους) οτι η τακτική αυτή, δηλαδή δεν σας βοηθάμε, δεν σας δίνουμε λογαριασμό για οτι κάνουμε, (και για να μην γράφω λόγια με την ίδια σημασία) ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΧΕΣΜΕΝΟΥΣ ΓΕΝΙΚΩΣ δεν θα περάσει.
Δεν θα περάσει η απαξία και η επιτηδευμένη άρνηση συνεργασίας, δεν θα αφήσουμε εμείς να συνεχίσουν την ίδια απαράδεκτη τακτική απαξίωσης των ανθρώπων που είναι στα προγράμματα του Ο.ΚΑ.ΝΑ. και των νόμιμων εκλεγμένων εκπροσώπων τους για λόγους που ολοι μας καταλαβαινουμε αλλά και ξέρουμε.
Εμείς δεν απειλούμε σε καμία περιπτωση κανέναν, ούτε εκβιάζουμε με οποιονδήποτε τρόπο.
Δεν θα αφήσουμε όμως (και ας το καταλάβουν αυτό το συντομότερο) στην τύχη τους 9000 ανθρώπους που δίνουν την μάχη τους καθημερινά, ούτε άλλους τόσους που περιμένουν στην λίστα του θανάτου του Ο.ΚΑ.ΝΑ. ο ''ΣΙΣΥΦΟΣ'' ένα πράγμα μπορεί να σας υποσχεθεί - ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΣΕ ΧΛΩΡΟ ΚΛΑΔΙ έως ότου γίνουν δεκτά τα καθ όλα νόμιμα και δίκαια αιτήματα των θεραπευομένων, και στον αγώνα μας αυτόν δεν ειμαστε μόνοι.
Εφόσον οι κάθε είδους υπεύθυνοι ποιούν την νήσσα και συνεχίσουν να το κάνουν να είναι βέβαιοι οτι πολύ σύντομα θα λάβουν την απάντηση που τους πρεπει.
Αρκετά με τις παρελκυστικές τακτικές τους, αρκετά με την εσκεμμένη χρονοτριβή. φτάνει πια!!
Είμαστε σε πιο δύσκολη θέση από ολους τους άλλους Ελληνες συμπολίτες μας και ακόμα παρακάτω, ειμαστε και το έχουμε πει και το έχουμε αποδείξει πιο κάτω από τον πάτο του βαρελιού της ανθρωπιστικής κρίσης, τι άλλο θέλουν από εμάς? μήπως να κάνουμε ομαδική αυτοκτονία για να μην ενοχλούμε? μήπως καμία καλύτερη ιδέα π.χ όπως λένε τα φασιστοειδή να πάμε σε κάνα νησί και να μας δίνουν ψωμί την μια μέρα και νερό την άλλη?
Οι άνθρωποι μας πεθαινουν χθες, τώρα, αύριο για ποια προγράμματα μείωσης της βλάβης μας μιλάνε? κάνουν πως δεν καταλαβαινουν οτι έτσι όπως έχει καταντήσει η κατασταση είναι προγράμματα πρόκλησης βλάβης?
Υ.Γ. Για όποιον αμφιβάλει για όσα γράφω, ορίστε να μου απαντήσει... Αλλά ξέρουν αυτοί οτι σε τετοιες περιπτώσεις η σιωπή είναι χρυσός. Να μην ξεχνούν όμως οτι το καζάνι βράζει και αν εκραγεί η ευθύνες δικές τους
Βαλαχάς Δημήτρης

Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2015

καλημερα
Σήμερα επιτέλους τα πράγματα βλέπω οτι ηρέμησαν, δεν με ενοχλεί η έντονη αντιπαράθεση αλλά κάποιες φορές όταν ξεφεύγει η κατάσταση και από εποικοδομητικός ο διάλογος γίνετε επί προσωπικού με χαρακτηρισμούς προσβλητικούς τότε χάνουμε το δίκιο μας και περνάμε στην φάση <ΦΤΟΥ> π.χ. ο αδικημένος αδικεί και εμπλέκονται και τρίτοι και η κατάληξη είναι μια χάβρα όχι ηχητική αλλά γραπτή που στο τέλος ολοι θα βγούνε χαμένοι και πιστεύω πως ολοι μας έχουμε καταλάβει οτι κάτι τέτοια είναι βούτυρο στο ψωμί όσων δεν θέλουν να μας εκχωρήσουν αναφαίρετα δικαιώματα μας, που ακριβως επειδή δεν μπορούμε να διεκδικήσουμε μαζικά και ενωμένοι έχουν καταφέρει να μας τα υφαρπάξουν αργά και σταθερά όλα αυτά τα χρόνια.
Θέλω να σας ευχαριστήσω ολους και να σας προτρέψω να ειμαστε έτοιμοι ακόμα και για δυναμικές κινητοποιήσεις αν χρειαστεί, που μάλλον θα χρειαστούν για να μπορέσουμε να πάρουμε τις τύχες της ζωής μας στα χέρια μας.
Ας προσέξουμε ολοι μας!!
Οι καιροί είναι δύσκολοι, μαζί και πονηροί ο τρόπος της εξουσίας χρόνια τώρα είναι ίδιος βασίζονται στο γνωστό ''διαίρει και βασίλευε'' και στην δική μας περίπτωση και στην αδιαφορία που έχει επέλθει λόγο ανέχειας απόρριψης αλλά το βασικότερο για αυτους όπλο είναι οτι δεν έχουμε καταφέρει όλα αυτά τα χρόνια να κερδίσουμε εστω μια μάχη και η απογοήτευση είναι η δεύτερη σκιά μας, οπότε ξέρουν οτι δεν μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε το μεγαλύτερο όπλο μας, ποιό? ΤΙΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΑΠΟ 9 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ!!
Το ζητούμενο φίλοι είναι να τους αποδείξουμε πως μπορούμε να διεκδικήσουμε αυτά που μας ανήκουν όχι με παρακάλια και αρκούμενοι σε ψίχουλα που πετούν ανάμεσα μας αλλά με δυναμικό τρόπο όποτε και όπου χρειαστεί.
Κανείς μας δεν θα ζήσει αιώνια, τουλάχιστον ας ζήσουμε με αξιοπρεπεια και για να γίνει αυτό θέλει αγώνα, ειστε έτοιμοι να τον δώσουμε μαζί?
βαλαχάς δημήτρης