Τετάρτη 22 Ιουλίου 2015

Γεια σε όλο το καλό και κακό κόσμο.
Αύριο στις 12+30μμ 23-7-2015 είναι σημαντικό, όσοι είστε μέλη του συλλόγου ''ΣΙΣΥΦΟΣ'' να βρίσκεστε μπροστά στην είσοδο της Γ' μονάδας υποκατάστασης του Ο.ΚΑ.ΝΑ. στο νοσοκομείο Παπανικολάου Θεσσαλονίκης θα γίνει η γενική συνέλευση του συλλόγου μας και ένα από τα θέματα που θα συζητήσουμε είναι και η διεκδίκηση της επαναφοράς του ποσοστού αναπηρίας για την βαριά τοξικοεξάρτηση στο 67%.
Επειδή (ξανά γράφω) δεν έχουμε σε λειτουργία τους υπολογιστές του συλλόγου δεν μπορώ να σας γράψω αναλυτικά όλα τα θέματα, αλλά είναι σημαντικό για όλους μας να είστε όσοι περισσότεροι μπορείτε εκεί ώστε η αποφάσεις που θα πάρουμε να έχουν όσες περισσότερες υπογραφές μπορούμε να μαζέψουμε και αυτό το γράφω γιατί από αυτό θα κριθεί (εν μέρει βέβαια) αν ''κάποιοι αξιότιμοι κύριοι'' θα εξακολουθούν να μας έχουν γραμμένους στα @%ρ+1#1@ τους η επιτέλους θα τους αναγκάσουμε να αλλάξουν τακτική.
Έλα και πάρε επιτέλους την ζωή σου στα χέρια σου.
Επιλογές πάντα υπάρχουν, πρέπει όμως να διαλέξεις αν θα αφήσεις κάποιους να συνεχίσουν να ζουν από τον πόνο την αρρώστια και την προσπάθεια που κάνεις ΕΣΥ για να επανεκκινήσεις την ζωή σου με αξιοπρέπεια και σεβασμό η θα επιλέξεις να αποφασίζουν μόνοι τους για την δική σου πορεία στην δική σου ζωή...
Για τον ΣΙΣΥΦΟ
βαλαχάς δημήτρης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου