Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2015

Καλό μεσημέρι
Μετά την αδυναμία του Ο.ΚΑ.ΝΑ. να καλύψει τα έξοδα μεταφοράς του εκπροσώπου του συλλόγου μας στην Αθήνα (40 ευρώ) και επειδή κατανοούμε οτι το ποσό που ζητάμε είναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ θα κανουμε μια προσπάθεια να τα βρούμε με άλλο τρόπο.
Θέλω όμως να στείλουμε ένα μήνυμα πρός τον Οργανισμό που διαχειρίζεται εκατομμύρια ευρώ (όχι για τους θεραπευόμενους αλλά για τους εργαζόμενους) οτι η τακτική αυτή, δηλαδή δεν σας βοηθάμε, δεν σας δίνουμε λογαριασμό για οτι κάνουμε, (και για να μην γράφω λόγια με την ίδια σημασία) ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΧΕΣΜΕΝΟΥΣ ΓΕΝΙΚΩΣ δεν θα περάσει.
Δεν θα περάσει η απαξία και η επιτηδευμένη άρνηση συνεργασίας, δεν θα αφήσουμε εμείς να συνεχίσουν την ίδια απαράδεκτη τακτική απαξίωσης των ανθρώπων που είναι στα προγράμματα του Ο.ΚΑ.ΝΑ. και των νόμιμων εκλεγμένων εκπροσώπων τους για λόγους που ολοι μας καταλαβαινουμε αλλά και ξέρουμε.
Εμείς δεν απειλούμε σε καμία περιπτωση κανέναν, ούτε εκβιάζουμε με οποιονδήποτε τρόπο.
Δεν θα αφήσουμε όμως (και ας το καταλάβουν αυτό το συντομότερο) στην τύχη τους 9000 ανθρώπους που δίνουν την μάχη τους καθημερινά, ούτε άλλους τόσους που περιμένουν στην λίστα του θανάτου του Ο.ΚΑ.ΝΑ. ο ''ΣΙΣΥΦΟΣ'' ένα πράγμα μπορεί να σας υποσχεθεί - ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΣΕ ΧΛΩΡΟ ΚΛΑΔΙ έως ότου γίνουν δεκτά τα καθ όλα νόμιμα και δίκαια αιτήματα των θεραπευομένων, και στον αγώνα μας αυτόν δεν ειμαστε μόνοι.
Εφόσον οι κάθε είδους υπεύθυνοι ποιούν την νήσσα και συνεχίσουν να το κάνουν να είναι βέβαιοι οτι πολύ σύντομα θα λάβουν την απάντηση που τους πρεπει.
Αρκετά με τις παρελκυστικές τακτικές τους, αρκετά με την εσκεμμένη χρονοτριβή. φτάνει πια!!
Είμαστε σε πιο δύσκολη θέση από ολους τους άλλους Ελληνες συμπολίτες μας και ακόμα παρακάτω, ειμαστε και το έχουμε πει και το έχουμε αποδείξει πιο κάτω από τον πάτο του βαρελιού της ανθρωπιστικής κρίσης, τι άλλο θέλουν από εμάς? μήπως να κάνουμε ομαδική αυτοκτονία για να μην ενοχλούμε? μήπως καμία καλύτερη ιδέα π.χ όπως λένε τα φασιστοειδή να πάμε σε κάνα νησί και να μας δίνουν ψωμί την μια μέρα και νερό την άλλη?
Οι άνθρωποι μας πεθαινουν χθες, τώρα, αύριο για ποια προγράμματα μείωσης της βλάβης μας μιλάνε? κάνουν πως δεν καταλαβαινουν οτι έτσι όπως έχει καταντήσει η κατασταση είναι προγράμματα πρόκλησης βλάβης?
Υ.Γ. Για όποιον αμφιβάλει για όσα γράφω, ορίστε να μου απαντήσει... Αλλά ξέρουν αυτοί οτι σε τετοιες περιπτώσεις η σιωπή είναι χρυσός. Να μην ξεχνούν όμως οτι το καζάνι βράζει και αν εκραγεί η ευθύνες δικές τους
Βαλαχάς Δημήτρης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου