Δευτέρα 26 Ιουνίου 2017

Καλημέρα σε όλους που γιορτάζουν σήμερα.. Να χαίρεστε τους 100 νεκρούς που μας άφησε το 2016
Εντύπωση πάντως μου κάνει το γεγονός, πως στα ''πάρτυ'' που οργανώνουν οι επιτήδειες Μ.Κ.Ο. με απώτερο σκοπό να συνεχίζεται η απρόσκοπτη χρηματοδότηση τους από ''ευγενικούς χορηγούς'', οι επαγγελματίες εθελοντές καταφέρνουν να έχουν μαζί τους και μια μικρή ομάδα χρηστών που είτε δεν έχουν αντιληφθεί την ζημιά που προκαλούν η, για να το πω αλλιώς, δεν έχουν καταλάβει πως η δική τους παρουσία σε τέτοιες ελεεινές φιέστες δίνει το άλλοθι που αναζητούν αυτοί οι τύποι. Είτε γιατί οι συμπάσχοντες φίλοι λαμβάνουν και αυτοί το κάτι τις τους και λόγο των τεράστιων δυσκολιών που περνούν και οι ίδιοι όπως άλλωστε όλοι οι χρήστες ουσιών και οι θεραπευόμενοι των διαφόρων προγραμμάτων αναγκάζονται να την ''πνίγουν''
Δεν σας κρύβω πως και εγώ στην αρχή παραμυθιάστηκα .και πήγα να πιστέψω πως υπάρχουν άνθρωποι που θέλουν να βοηθήσουν αλλά έφυγα μόλις κατάλαβα ότι ο ''αγώνας'' είναι άνισος και οι όσοι λίγοι είναι από ιδεαλισμό εκεί δεν μπορούν ούτε αυτοί να αλλάξουν τον πραγματικό σκοπό που δεν είναι άλλος από το να την ''βγάζουν ζάχαρη'' οι επιτήδειοι.
Τέλος πάντων γιορτάστε την παγκόσμια ημέρα σας μεταξύ σας εγώ απλά θα προσπαθήσω να ξαναθυμηθώ το πρόσωπο του Βασίλη του Νίκου του Κώστα της Ελένης της Κατερίνας και δεκάδων άλλων που δεν είναι πλέον εδώ.
Και αύριο δεν θα έχω ξεχάσει το αδιαμφισβήτητο γεγονός του ότι με όλα αυτά τα εκατομμύρια που πέφτουν στη φάση αυτή θα μπορούσαν να έχουν φτιάξει άλλη μια μονάδα του Ο.ΚΑ.ΝΑ. η να ανακούφιζαν ανθρώπους που δεν έχουν να φάνε.
Ακόμα θα μπορούσαν να προσλάβουν ένα ψυχίατρο στην φυλακή της Πάτρας και να μην αναγκάζονται να αγοράζουν οι κρατούμενοι με 150 ευρώ το ' ''καπάκι'' και να μην χορηγούνται υποκατάστατό μόνο 55 κρατούμενοι χρήστες αλλά όλοι που είναι περίπου 500....
Τώρα ρίξτε τα πυροτεχνήματα σας και κοιμηθείτε ήσυχοι
η δουλειά συνεχίζεται..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου