Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2018

Πραγματοποιήθηκε πριν λίγες μέρες με επιτυχία η συνάντηση των εκπροσώπων του συλλόγου μας με τον κύριο Υπουργό Υγείας Αντρέα Ξανθό.
Ο "Σίσυφος" κατέθεσε τα αιτήματα των θεραπευομένων του Ο.ΚΑ.ΝΑ. αλλά και γενικότερα τα προβλήματα όλων των χρηστών ουσιών στον κύριο Υπουργό ο οποίος με την σειρά του μας βεβαίωσε πως για τα θέματα που ανήκουν στην αρμοδιότητα του Υπουργείο Υγείας θα κάνει ότι μπορεί προς την κατεύθυνση της άμεσης επίλυσης τους.
Ποιο συγκεκριμένα ο "Σίσυφος" θα αρχίσει σειρά επαφών με τον αναπληρωτή γενικό γραμματέα του υπουργείου υγείας κύριο Σταμάτη Βαρδαρό που είναι άλλωστε υπεύθυνος για της εξαρτήσεις ώστε να προχωρήσουν οι διαδικασίες για να μπορέσουν θεραπευόμενοι του Ο.ΚΑ.ΝΑ. σε πρώτη φάση να αναλάβουν οι ίδιοι τον τομέα της καθαριότητας βρίσκοντας έτσι δεκάδες από αυτούς εργασία, αντί των έως τώρα εργολάβων που λίγο πολύ γνωρίζουμε όλοι τι είδους υπηρεσίες προσφέρουν.
Τα αιτήματα αναλυτικά θα ανεβούν αύριο ώστε να δείτε την τελική τους μορφή αν και είναι γνωστά και ορισμένα είναι χρόνια.
Για το θέμα του νέου Υποστηρικτικού της Θεραπείας Επιδόματος που θα είναι για όλους όσους παρακολουθούν πρόγραμμα απεξάρτησης θα οριστεί συνάντηση με τους δυο αρμόδιους υπουργούς τον κύριο Πετρόπουλο και τον κύριο Χουλιαράκη.
Υ.Γ.
Ο Νεκτάριος Ιωάννης Κουτσούκος από την Αθήνα ανέλαβε τις συναντήσεις με τον κύριο Βαρδαρό.




https://www.facebook.com/sisiphus/  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου