Παρασκευή 26 Ιουνίου 2015

Καλημέρα σε ολους??

Ποιος την χάρη μας σήμερα!! ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ η 26/6 και όπως πάντα όλο και κάπου θα γίνουν εκδηλώσεις για να πάτε και να ακούσετε διάφορα λογία, ίσως να τσιμπήσετε και κάνα σουβλάκι(ανάλογα ποιος είναι ο χορηγός) και μετά να φύγετε και να συνεχίσετε οτι κάνετε πάντα, δηλαδή ΤΙΠΟΤΑ.
Δεν πρεπει όμως να βλέπετε το ''ποτήρι'' μισοάδειο (ειδικά να μην το βλέπετε άδειο και ας είναι) αφού μπορειτε άνετα να βολευτείτε στην σκέψη ότι εδώ και 20 - 25 χρόνια υπαρχει ο Ο.ΚΑ.ΝΑ. που σε χρονιές κρίσης παίρνει μόνο 20.000.000 ευρώ  από τα οποία δίνει 1 ολόκληρο εκατομμύριο για 10.000 και βάλε θεραπευόμενους. Τα υπόλοιπα ψιλά(19.000.000) τα δίνει ο οργανισμός για τους μισθούς των εργαζόμενων του και είναι και 1.500.000 που δίνει ο οργανισμός για να ενημερώνει τον κόσμο για όλα όσα έχει καταφέρει ο ΟΚΑΝΑ τα χρόνια λειτουργίας του(όλα αυτά μεταξύ αχλαδιού και φέτας και καμιάς κοτομπουκίτσας πανέ).

Κατά την γνώμη μας μια παγκόσμια ημέρα των θυμάτων από τα ναρκωτικά χρειάζεται και όχι με γιορτές αλλά για περισυλλογή.
Τέλος πάντων δεν θέλω να γράψω και άλλα, γιατί μετά θα λένε οι ειδικοί - πόση οργή έχουν μέσα τους αυτά τα παιδιά - και δεν γουστάρω καθόλου την συγκατάβαση όταν μου μιλάνε.

Ο Σύλλογος Θεραπευμένων Ο.ΚΑ.ΝΑ. Βορείου Ελλάδος ο ''ΣΙΣΥΦΟΣ''  αυτήν την ημέρα τιμά την μνήμη των αδικοχαμένων  φίλων, συγγενών, γνωστών και αγνώστων, παιδιών  και μεγάλων, που δεν βρίσκονται ανάμεσα μας και καλεί τους πολλούς αλέκτωρες που δεν σταματούν να λαλούν όλο το χρόνο να το ΒΟΥΛΩΣΟΥΝ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ !! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου