Πέμπτη 4 Ιουνίου 2015

Καλό σας βράδυ
Την παρασκευή 5/6 όπως σας είχαμε πει θα δώσουμε τις δικές μας - σας προτάσεις για τον νέο νόμο που αφορά την αλλαγή των ποσοστών αναπηρίας, αλλά και τον τρόπο που δίνονται αυτά.
Ένα πράγμα να γνωρίζετε και να ειστε βέβαιοι ο ''ΣΙΣΥΦΟΣ'' θα κάνει οτι μπορεί ώστε να αρθεί η αδικία με τα προνοιακά επιδόματα, αν σε περιπτωση συναντήσουμε την οποιαδήποτε άρνηση θα το καταγγείλουμε αμέσως, αν και έχουμε την διαβεβαίωση από τον κύριο Υπουργό Δημήτρη Στρατούλη οτι ο ίδιος και η κυβέρνηση θα κάνει οτι καλύτερο μπορεί ώστε να πάψει αυτή η αδικία που έχει φέρει στα όρια της φυσικής εξόντωσης πολλούς θεραπευομένους.
Ακόμα πρεπει να σας πω οτι ο ''ΣΙΣΥΦΟΣ'' σε καμία περιπτωση δεν θα δεχθεί να μείνουν εκτός προνοιακών επιδομάτων και όσοι χρήστες ουσιών δεν παρακολουθούν κάποιο προγραμμα αλλά είναι σε βαριά τοξικοεξαρτηση από ουσίες.
Το Σάββατο ελπίζω να έχω κάποια νεότερα και σίγουρα θα ανεβάσω στην σελίδα μας τις προτάσεις που θα δώσουμε στο υπουργείο ώστε ολοι να γνωρίζετε τι ακριβως προτείνουμε αλλά και για ποιους δίνουμε τον δίκαιο αγώνα μας..
Παραμένει λοιπόν το σύνθημα μας όπως όταν ξεκινήσαμε μαζί αυτή την προσπάθεια
Κανένας αποκλεισμός από τους αποκλεισμένους!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου