Δευτέρα 8 Ιουνίου 2015

Γεια χαρά σε όλες και ολους και καλή εβδομαδα
ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ!!
Σας ενημερώνουμε ότι ο σύλλογος μας κατέθεσε στον Αναπληρωτή Υπουργό Δημήτρη Στρατούλη και στον Γενικό Γραμματέα Ρωμανιά Γιώργο του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης σχετικό υπόμνημα με τις προτάσεις του συλλόγου θεραπευομενων Ο.ΚΑ.ΝΑ. Βορείου Ελλάδος ο ''ΣΙΣΥΦΟΣ''.
Με το υπόμνημα μας ζητούμε την επαναφορά σε ολους τους βαριά τοξικοεξαρτημένους του ποσοστού αναπηρίας σε 67% από 35% που είναι σήμερα και με τα γνωστά σε ολους τραγικά αποτελέσματα που είχε αυτή η αδικία.
Ζητάμε επίσης το επίδομα να δίνετε σε ολους όσους παρακολουθούν κάποιο κρατικό προγραμμα απεξάρτησης όπως π.χ Ο.ΚΑ.ΝΑ. Κ.ΘΕ.Ε.Α. ΙΑΝΟΣ ΑΡΓΩ κ.α
με την παρουσίαση στις Υγειονομικές επιτροπές (ΚΕΠΑ) ΜΟΝΟ της βεβαίωσης παρακολούθησης προγράμματος υπογεγραμμένη από τον/την διευθυντή/ντρια της κάθε μονάδας η κοινότητας και χωρίς τα βουνά εγγράφων που ζητούσαν μέχρι τώρα επίτηδες ώστε να δυσκολεύουν ακόμα και τους λίγους που απέμειναν να παίρνουν το προνοιακό επίδομα.
Σας ενημερώνουμε ότι σε ολιγόλεπτη συζήτηση που είχα με τον κύριο Ρωμανιά ήταν κατ αρχήν θετικός όπως και την προηγούμενη φορά ο κύριος Υπουργός Δ. Στρατούλης.
Υ.Γ. Θα ακολουθήσουν σε λίγο δυο ανακοινώσεις του συλλόγου μας που θεωρούνται πολυ σημαντικές, θα σας παρακαλούσα να ενημερωθείτε και να ενημερώσετε όσους περισσότερους φίλους σας και γνωστούς μπορειτε γιατι μπορούμε να διεκδικούμε τα δίκαια αιτήματα μας, μόνο όταν ειμαστε ενωμένοι και ενημερωμένοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου