Κυριακή 30 Αυγούστου 2015

Γεια σε όλους
Άσχημα τα νέα δυστυχώς για ένα 33χρόνο που έπιασε η ασφάλεια Κορίνθου για 78 γραμ. ηρωίνης και κάτι μαχαιροσουγιάδες πριν κάποιες ήμερες στην Αθήνα! και κρίθηκε προφυλακιστέος αφού έτσι έκρινε ο ανακριτής και ο εισαγγελέας.
ο Λευτέρης Αν..... έτσι τον λένε δεν πρόλαβε καν να πάει στη φυλακή, είναι από ότι μάθαμε (από φιλικό του πρόσωπο) σε ΚΩΜΑΤΩΔΗ κατάσταση στο νοσοκομείο Νικαίας στην Γ' Παθολογική κλινική.
Εμείς σαν σύλλογος πήραμε τηλέφωνα και στην Κόρινθο και στο Νοσοκομείο, από αυτά που ξαναλέω ότι μαθαίνουμε από φιλικό του πρόσωπο που έκανε και την καταγγελία, αλλά και από αυτά που εγώ κατάλαβα, είναι ότι μάλλον δεν πήγαν τον άνθρωπο από την πρώτη ημέρα σε νοσοκομείο (όπως οφείλουν να κάνουν) αλλά το άφησαν για αργότερα (αυτό θα το μάθω αύριο σίγουρα) όπως κάνουν αρκετές φορές όταν έχουν κρατούμενους ''πρεζάκια''..
Ο ''ΣΙΣΥΦΟΣ'' θα κάνει ότι μπορεί ώστε να βρεθεί δικηγόρος από την Αθήνα να αναλάβει δωρεάν την εκπροσώπηση του παιδιού. Όμως το πρώτο που πρέπει να ελπίζουμε είναι να συνέλθει από το ΚΩΜΑ και κατόπιν να μάθουμε πως σκ..... γίνετε και την μια μέρα είσαι έμπορος ναρκωτικών και πουλάς και κάνεις νταλαβέρι και σε 4 μέρες που ήσουν στην ευθύνη της πολιτείας να βρεθείς σε κωματώδη κατάσταση σε ένα νοσοκομείο.....
Επιτέλους κάποιος πρέπει να σας μιλήσει για το REXONA εσάς που αν δεν θυμάστε την διαφήμιση η δεν την καταλάβατε.. ΒΡΩΜΑΤΕ!!!
αν έχει κανείς αμφιβολίες για το τι συμβαίνει ας ρίξει μια ματιά εδώ http://www.amnesty.org.gr/wp-content/uploads/2012/10/Police-Violence-in-Greece_REPORT.pdf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου