Δευτέρα 17 Αυγούστου 2015

Καλή σας ήμερα φίλοι.
Αυτή είναι η νέα σύνθεση του Δ.Σ του συλλόγου μετά την ανοιχτή γενική συνέλευση που έγινε στην Γ μονάδα στο νοσοκομείο Παπανικολάου Θεσσαλονίκης.
Βαλαχάς Δημήτρης
Σισμανίδης Χαράλαμπος
Μιχαηλίδης Αλέξης
Κοκκώνης Ιωάννης
Ζέρβα Αναστασία
Επειδή όπως έχω γράψει κατ επανάληψη οι επόμενες ημέρες και περισσότερο ο μήνας Σεπτέμβρης είναι πολύ σημαντικός όχι μόνο για όσους από εσάς είστε μέλη του συλλόγου Θεραπευμένων Ο.ΚΑ.ΝΑ. Βορείου Ελλάδος ο ''ΣΙΣΥΦΟΣ'' αλλά και για όλες και όλους που εμπλέκονται με κάποιο τρόπο η καλύτερα όλοι όσοι αντιμετωπίζουν την αρρώστια της βαριάς τοξικοεξάρτησης και αυτό γιατί περιμένουμε να συγκληθεί η επιστημονική επιτροπή του υπουργείου Εργασίας και κοινωνικών ασφαλίσεων όπως αυτή ορίστηκε με τον νόμο για τα ΑΜΕΑ του κυρίου Δημήτρη Στρατούλη.
Για να μην σας κουράζω είναι η τελευταία μας ευκαιρία να παρέμβουμε με όποιο τρόπο μπορούμε (νόμιμα φυσικά) ώστε να καταλάβουν όλοι πόσο πολύ μας έχει αδικήσει ο προηγούμενος νόμος των κυρίων Κουτρουμάνη και Σαχινίδη ΠΟΥ ΩΣ ΓΝΩΣΤΩΝ ΑΛΛΑΞΑΝ ΣΑΝ ΜΕ ΜΠΛΑΝΚΟ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΑΝΑΠΗΡΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ 67% ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΣΑΝ ΣΤΟ 35% ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ''ΚΑΛΑ'' ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΗΜΕΡΑ!!!
Παρεμπιπτόντως από όσο θυμάμαι τέτοιο θαύμα ούτε ο ίδιος ο ΧΡΙΣΤΟΣ δεν κατάφερε να κάνει και ας ηταν ο γιος του θέου!!
Λοιπόν επειδή όταν γράφω γι αυτό το πρόβλημα που κατέστρεψε και έστρεψε στην παραβατικότητα πολλούς ανθρώπους λόγο ακριβώς της φύσης της αρρώστιας τους π.χ πορνεία μικροκλοπές αλλά το βασικότερο οδήγησε σε υποτροπές πάρα πολλά από αυτά τα παιδιά, που ένιωσαν για άλλη μια φορά την ψυχρή αδιαφορία του κράτους απέναντι τους την στιγμή που δίνουν την μεγαλύτερη μάχη για την ζωή τους.
(όποιος έχει κάποια αντίρρηση σε ότι γράφω εδώ είμαι να του απαντήσω με στοιχεία) νιώθω την κατάφωρη αδικία να με πνίγει δεν θα συνεχίσω γιατί στο τέλος θα χάσω και το δίκιο μου...
Ξανά γράφω, να είστε όλοι σε εγρήγορση, μην περιμένετε από κανένα να σας χαρίσει τίποτα, μόνο με αγώνα, με δημοσιοποίηση της αδικίας που μας έχουν κάνει και μέσα από συλλογικότητες που έχουν σαν ιδανικό τους τον άνθρωπο και όχι το χρήμα και την σκοπιμότητα θα καταφέρουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ να άρουμε την ΑΔΙΚΙΑ ΤΟΥΣ που άνθρωποι σαν αυτούς την έχουν ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥΣ...
Να μιλάτε στους φίλους γι αυτό που σας έκαναν, να το εξηγείτε στις οικογένειες σας, στους συγγενείς σας αλλά και γενικά να το κάνετε γνωστό σε όλους γιατί στην χώρα αυτή τίποτα δεν είναι δεδομένο, όπως δεν είναι δεδομένο για ποιους έχουν γίνει τελικά όλες αυτές οι δομές που ασχολούνται για την δική μας σωτηρία... Δηλαδή πως να το πω αλλιώς όταν το 90% των χρημάτων που ξοδεύει η χώρα μας από τους φόρους που παίρνει άμεσα από τις οικογένειες αρκετών χιλιάδων ανθρώπων που τα παιδιά τους έχουν την αρρώστια αυτή αλλά και έμμεσα από εμάς τους ίδιους πηγαίνουν σε μισθοδοσία των αγαπητών κατά τα άλλα εργαζομένων και από την άλλη το 5% με 6% για τα έξοδα του κόστους της θεραπείας μας!!!
Εμένα μου μοιάζει λιγουλάκι ΑΔΙΚΟ!
Εσένα??
Υ.Γ. Και ας μην ξεχνάμε τον πάντα σοφό ΑΡΚΑ που λέει...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου