Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2015

Να μην ξεχάσουμε το φεστιβάλ του Ο.ΚΑ.ΝΑ. στην παραλία στο άγαλμα του Καραμανλή θα είμαστε και εμείς εκεί, βέβαια ο ''ΣΙΣΥΦΟΣ'' δεν έχει την δυνατότητα να μοιράζει έντυπο υλικό ούτε να σας κεράσει κάνα πιτιφούρι (καλά, καλά, αυτό θα το παλέψουμε) όμως θα σας ενημερώνουμε για οποια τυχόν απορία έχετε, καθώς και θα σας προτείνουμε λύσεις, αν έχετε αμφιβολίες για ποιον τρόπο θεραπείας σας ταιριάζει καλύτερα εσάς η κάποιο δικό σας άνθρωπο αλλά και άλλες χρήσιμες πληροφορίες για την λειτουργία του Ο.ΚΑ.ΝΑ. ΟΧΙ ΜΌΝΟ ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΆ ΤΟΥ ΑΛΛΆ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΣΤΡΑΒΆ ΤΟΥ..
Ζητάμε την προώθηση των προγραμμάτων μείωσης της βλάβης ΑΜΕΣΑ σε όλη την χώρα αλλά χωρίς εκπτώσεις στην εφαρμογή τους.
Ζητάμε την κοινωνικόεπαγγελματική επανένταξη των παιδιών που καταφέρνουν να ολοκληρώσουν τα προγράμματα του Ο.ΚΑ.ΝΑ. και των άλλων κρατικών δομών Κ.ΘΕ.Ε.Α. ΑΡΓΩ ΙΑΝΟΣ κλπ ΑΜΕΣΑ.
Ζητάμε την πλήρη αποποινικοποίηση της κατοχής και της χρήσης ουσιών μέχρι τα 5 γραμ οπιούχων και τα 5 γραμ κοκαΐνης καθώς και την άμεση απελευθέρωση της χρήσης και κατοχής κάνναβης.
Δεν υπάρχει λόγος να συζητάμε για τα επόμενα 5 χρόνια την άποψη της κυρίας Λουκά ότι πρέπει οι χρήστες να σταυρώνονται να παλουκώνονται η να καίγονται ζωντανοί ούτε την φιλελεύθερη άποψη πολλών έγκριτων επιστημόνων που κάνουν λόγο για το ξαναζωντάνεμα των άγονων νησιών μας ''δια της μεθόδου της βίαιας εκτοπίσεως των χρηστών''
Προσοχή!! γιατί σε τέτοιες εποχές το προσφιλές χόμπι των νοικοκυραίων ειναι το κυνήγι μαγισσών (αφού όμως τελειώσει πρώτα η κυριακάτικη λειτουργία)...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου