Τετάρτη 18 Μαρτίου 2015

Καλό βράδυ σε ολους. Σήμερα είχαμε μια συνάντηση με την Κυρία Ελένη Χριστιά χωρίς να καταλήξουμε κάπου για το θέμα της παραχώρησης από τον Ο.ΚΑ.ΝΑ ενός χώρου για τα γραφεία του συλλόγου μας, Ελπίζουμε να δοθεί μια λύση την τετάρτη στο ραντεβού μας με τον Κύριο Κώστα Γασγαλίδη.
Σας ζητώ άλλη μια φορά συγνώμη που δεν σας ενημερώνω αναλυτικά αλλά το πρόβλημα μας με την σύνδεση στο δίκτυο δεν έχει λυθεί ακόμη οριστικά.
Παρ όλα τα προβλήματα που αντιμετωπιζουμε ειμαστε βέβαιοι οτι τελικά θα καταφέρουμε να φτάσουμε στο επίπεδο που θέλουμε τον σύλλογο μας, για αυτό άλλωστε δεν θα κουραστώ να επαναλαμβάνω ότι πρεπει ολοι μας να καταθέτουμε τις απόψεις μας και να λέμε την γνώμη μας άφοβα.Να γνωρίζετε ότι κανένας στο σύλλογο δεν μας περισσεύει και πως όλες οι φωνές ακούγονται το ίδιο δυνατά όταν είναι λογικές και πάνω από όλα δίκαιες.
Να μην ξεχνάτε ακόμη ότι κανείς δεν θα μας χαρίσει τίποτα και τα πάντα θέλουν αγώνα και πίστη στο σκοπό μας, που δεν είναι άλλος από το να καταφέρουμε να άρουμε τις αδικίες που έχουμε υποστεί από κάποιους που αποφασίζουν εδώ και χρόνια για εμάς αλλά χωρίς εμάς.
Τέλος, να μην ξεχνάει κανείς μας, πως όπως και να μας φερθεί κάποιος, όπως και να μας κοιτάξει, εμείς συνεχίζουμε στον δρόμο της απεξάρτησης και ότι.......

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου