Τετάρτη 18 Μαρτίου 2015

Να ειστε ολοι καλά εκεί έξω, να είναι καλά και οι συνάνθρωποι μας που δεν είναι έξω και λόγο της εξάρτησης τους βρίσκονται σε κάποια φυλακή, να έχετε υπομονή αλλά όχι απεριόριστη και να ειστε βέβαιοι ότι ολοι μαζί με μπροστάρη το σύλλογο μας τον Σίσυφο θα καταφέρουμε να αλλάξουμε τα κακώς κείμενα και τις ανόητες νοοτροπίες που μας κρατούν εκτός κοινωνικού ιστού και μας στιγματίζουν καμιά φορά και για μια ολόκληρη ζωή ακόμη.
Σήμερα είναι κομβική η συνάντηση που έχω με τον κύριο Κώστα Γασγαλίδη και αυτό γιατι πρεπει να ξερουμε τις προθέσεις του Ο.ΚΑ.ΝΑ. απέναντι στον σύλλογο μας.
Το βράδυ θα βγει αναλυτική ανακοίνωση για όσα θα συζητηθούν και αν κάποιος από εσάς έχει κάτι να προτείνει μπορεί να το κάνει στην σελίδα και να είναι βέβαιος ότι θα το θέσω υπόψιν του κυρίου Γασγαλίδη το μεσημέρι.
Αυτά προς το παρόν. Πάντα να ειστε σε ετοιμότητα ότι και να σας τύχει να μην ξεχνάτε ούτε για ένα δευτερόλεπτο ότι αυτό που κερδίζεται με προσπάθεια και αγώνα πολλών ετών μπορεί να χαθεί σε μια στιγμή αδυναμίας.
Πότε δεν λησμονούμε ότι....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου