Κυριακή 22 Μαρτίου 2015

Ανακοινωση

Γεια και χαρά σε όλους σας εκεί έξω, αλλά και στους συνανθρώπους μας που δυστυχώς βρίσκονται στη φυλακή εξαιτίας των ναρκωτικών.
Έγινε η συνάντηση με τον κύριο Κώστα Γασγαλίδη στο γραφείο του στα κεντρικά του Ο.ΚΑ.ΝΑ και από την όλη συζήτηση που κάναμε, πέραν του ότι μας βοήθησε με τις συμβουλές του για τον σύλλογο μας, υποσχέθηκε ότι θα κάνει ότι μπορεί ώστε να μας παραχωρήσει ο Ο.ΚΑ.ΝΑ κάποιο χώρο για να στεγαστούν τα γραφεία του ''Σίσυφου''
Απάντηση θα πάρουμε προς το τέλος της ερχόμενης εβδομάδας. Περιμένουμε όμως απάντηση και από τον Δήμο Θεσσαλονίκης για το ίδιο θέμα, εφόσον ζητήσαμε και από κει την παραχώρηση χώρου.
Ένα άλλο θέμα που πρέπει να το συζητήσουμε εξαντλητικά, είναι να βρούμε όλοι μαζί ένα τρόπο να ξεπεράσουμε την δική  μας εσωστρέφεια και να καταλάβουμε πως ο στιγματισμός από την σημερινή κοινωνία δεν θα πάψει να υφίσταται από την μια μέρα στην άλλη και πως αν ο καθένας μας δεν αποβάλει το αίσθημα περιθωριοποίησης που μας έχουν κολλήσει κάποιοι αλλά και με επιμέλεια δυστυχώς καλλιεργήσαμε οι ίδιοι, δεν θα καταφέρουμε εύκολα να αποκτήσουμε την αυτοπεποίθηση που χρειάζεται στον καθένα μας για να πάμε ένα βήμα ακόμα παραπέρα στο να αποδιώξουμε την ανασφάλεια από μέσα μας και να ''εκπαιδευτούμε'' ξανά, ακόμα και από την αρχή αν χρειαστεί, στο να καταφέρουμε να αντιμετωπίζουμε τα προβλήματα μας χωρίς την Χρήση ''πατερίτσας'' που όσο την χρησιμοποιείς τόσο περισσότερο σε κάνει ανάπηρο. Αυτό το καταφέρνουν μόνο οι εξαρτησιογόνες ουσίες που με τόσο πάθος αγαπήσαμε κάποια στιγμή στην ζωή μας και χωρίς να το καταλάβουμε η στιγμή έγινε η μισή ζωή μας.
Και επειδή όπως λένε αυτοί που ξέρουν, τα μεγάλα κείμενα κουράζουν στο ιντερνέτ, θα κλείσω μεν λίγο απότομα δεν θα πάψω όμως να σας θυμίζω πως όσο δύσκολα και να είστε, όσο δικαιολογημένο η όχι θυμό να έχετε μέσα σας, όσο και να αντιλαμβάνεστε πως όταν μπαίνετε στο καφενείο της γειτονιάς σας κάποιοι σταματούν να μιλούν και κάποιοι άλλοι σας κοιτάζουν ανάγωγα Εσείς να έχετε το κεφάλι ψηλά και να μην ξεχνάτε ότι....    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου