Παρασκευή 27 Μαρτίου 2015

Καλό απόγευμα σε ολους και με την ελπίδα (αύριο) να δούμε και κάποια στιγμή τον Ήλιο.
Αγαπητοί φίλοι αφήνουμε σε λίγες μέρες τον Μάρτη και κάνοντας ένα μικρό απολογισμό για αυτές τις πρώτες εβδομάδες λειτουργίας του Σίσυφου αλλά και της σελίδας μας εδώ στο fb καθώς και στην διεύθυνσηhttp://sisyphusnortherngreece.blogspot.gr/ δεν βλέπουμε να έγινε κάτι που να άλλαξε τα δεδομένα στον χώρο που ζουν κινούνται και παλεύουν για την ζωή τους αλλά και την απεξάρτηση τους οι θεραπευόμενοι του Ο.ΚΑ.ΝΑ. και τα άλλα παιδιά που όμως ακόμα δεν πήραν την απόφαση να κάνουν το πρώτο βήμα για όποιο θεραπευτικό σχήμα πιστεύουν ότι τους εκφράζει καλύτερα. Παρ’ όλα αυτά όμως η πραγματικοτητα είναι εντελώς διαφορετική και το λέω αυτό με την έννοια του ότι εμείς, οι απεξαρτημένοι, οι βρισκόμενοι στην φάση της επανένταξης, οι υπό καθεστώς take home, οι υπό θεραπεία υποκατάστατου σταθεροποιημένοι, οι υπό καθημερινή χορήγηση βρισκόμενοι, και όλες οι υπόλοιπες κατηγορίες Πρεζάκηδών (όπως μας γνωρίζει ο περισσότερος κόσμος στην Ελλάδα) λειτουργούμε όπως το μετέωρο βήμα του πελαργού, δηλαδή καθημερινά λέμε ότι αύριο θα αλλάξουμε την ζωή μας αλλά δεν το κανουμε πότε. Έτσι λοιπόν εδώ ερχεται η καθ όλα νόμιμη πλέον λειτουργία του συλλόγου μας να σταματήσει τον μετεωρισμό του βήματος μας και να κάνει με σιγουριά και στέρεα πάνω από όλα το Επόμενο.
Η αρχή το ήμισυ του παντός και την αρχή την κάναμε, τώρα είναι καιρός να αρχίσουμε να βαδίζουμε προς τα εμπρός προσεκτικά και σταθερά.
Όλοι μαζί Μπορούμε να καταφέρουμε τους βασικούς μας στόχους που δεν είναι άλλοι (ας μου επιτραπεί η έκφραση) από την συλλογική εμπέδωση των κεκτημένων της ισονομίας και της ισοπολιτείας στον συλλογικό νου των συνανθρώπων μας, την καταπολέμησή κάθε ρατσιστικής και φασιστικής συμπεριφοράς εναντίον μας και τέλος τον αποστιγματισμό μας.και την εξάλειψη κάθε αρρωστημένης και παρωχημένης νοοτροπίας που οδηγεί σε διαχωρισμούς των ανθρώπων.
Απευθύνω λοιπόν εκκληση σε ολους τους ανθρώπους με κοινωνικές ευαισθησίες σε όλες τις συλλογικότητες που δεν φορούν παρωπίδες και αγωνίζονται για μια δίκαιη κοινωνία χωρίς αποκλεισμούς και τέλος στην σημερινή κυβέρνηση αλλά και σε όλες τις Δημοκρατικές πολιτικές δυνάμεις να σταθούν αρωγοί στην προσπάθεια μας αυτή να αλλάξουμε τις ζωές μας και να απομυθοποιήσουμε επιτέλους τα ναρκωτικά ώστε να πάψουμε να θρηνούμε συνεχώς νέα θύματα..
Όσο για εμάς όπως κλείνουμε πάντα έτσι και σήμερα... Να μην ξεχνάμε ποτέ ότι...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου