Τετάρτη 18 Μαρτίου 2015

Καλημέρα σε ολους. Πιστεύουμε ότι πρεπει επιτέλους να αρχίσουν να αλλάζουν τα πράγματα με τα ναρκωτικά στη χώρα μας, Εδώ και πολλά χρόνια η πολιτικές που ακολουθήθηκαν εξυπηρέτησαν όπως πάντα άλλωστε, συγκεκριμένα συμφέροντα και το μόνο που ενδιέφερε ήταν να ακούγονται καλά στα αυτιά των ''σωστών οικογενειαρχών'' και στους ''νοικοκυραίους''.
Βεβαία όλα αυτά άλλαζαν σε προσωπικό όμως επίπεδο όταν η εξάρτηση χτυπούσε πλέον και την δική τους πόρτα και έβλεπαν το παιδί τους να πέφτει θύμα των δικών τους επιλογών που για χρόνια υποστήριζαν με πάθος π.χ 4/5 στους κατηγορούμενους για ναρκωτικά αλλά δεν πείραζε που οι παιδεραστες ''έκαναν'' τα 3/5 η ακόμα και τα 2/5 των ποινών που επέβαλαν τα δικαστήρια αν πιάνονταν το παιδί τους με ουσίες κάποια στιγμή (σίγουρο).
Όλα αυτά τα γράφω γιατι θέλω να καταλήξω ότι επιτέλους πρεπει αυτές οι αγκυλώσεις να πάψουν να υπάρχουν στον τρόπο που λειτουργεί η πολιτεία απέναντι στο πρόβλημα των ναρκωτικών και να πέσει το βάρος και στη πραγματική πρόληψη και οχι στις σημερινές δομές που υπάρχουν για να τρώνε λεφτά κάποιοι πονηροί χωρίς κανένα αποτέλεσμα και επιτέλους να Απομυθοποιηθούν τα ναρκωτικά από το σχολείο και από πολυ μικρές ηλικίες.
-Εκτός αν θέλουν να μετράνε νέους χρήστες κάθε χρόνο και τους νέους θανάτους από την χρήση.. Σίγουρα υπάρχει κάποια υπηρεσία με πέντε δέκα άτομα που κάνουν αυτήν την δουλεια ε?
Ύελος πάντων τα μεγάλα κείμενα κουράζουν, εμείς όμως θα γράφουμε και σε λίγες μέρες θα το κανουμε με ρυθμό ενόχλησης.
Οτι όμως και να γίνει εμείς ένα πράγμα δεν πρεπει να ξεχνάμε όσο άσχημα και αν μας φέρονται και όσο δυσκολα και να μοιαζουν τα πράγματα!! οτι....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου