Τρίτη 29 Μαρτίου 2016

Η δημοσίευση αυτή ειναι χρονολογικά πριν την τελευταία.

Καλό απόγευμα και ποιός την χάρη μας !!!
) ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ
Τύπος : Μονής όψεως, λεία επιφάνεια
Στυλ : Reservoir end
Επεξεργασία επιφάνειας: Λιπαίνονται με λάδι σιλικόνης
Ποσότητα Λίπανσης : ίση ή μικρότερη από 400 mg
Χρώμα : Διάφορα
Διαστάσεις
*Μήκος : 175+/- 10mm ( excluding reservoir )
*Πλάτος: 52μμ +/- 2 mm (μετρημένα σε απόσταση 80+/- 5 mm από το χείλος when laid flat )
*Πάχος τοιχωμάτων : 0.065 ~ 0.08 mm
*Μάζα (max.) : 1.40 ~ 1.6 Gr
Προφυλακτικά πολλά προφυλακτικά αγοράζει ο Ο.ΚΑ.ΝΑ. (75.000) για να τα μοιράσει στις πιάτσες με την υπηρεσία streetwork που ομως δεν ξέρω αν άρχισε να λειτουργεί ξανά η σκοπεύει να την θέσει σε λειτουργία ξανά ο οργανισμός. Ότι και να ισχύει από τα δυο τουλάχιστον ελπίζω οι ανθρωποι που θα κληθούν να εργαστούν στην - στις ομάδες να επιλεγούν με διαφανή τρόπο και με ορθά κριτήρια γιατί όσο να ναι πολλοί έχουν μεγάλη ανάγκη από μια δουλειά και είναι γνωστό οτι οι θέσεις είναι συνήθως για πολύ λίγους. Τέλος πάντων ας ελπίσουμε οτι δεν θα χρειαστεί να δουλέψουν τούνελ και υπόγειες διαδρομές αλλά να βοηθηθούν όσοι γίνετε περισσότεροι και να δοθεί κάποια προτεραιότητα η ένας αριθμός να καλυφθεί από θεραπευόμενους που έχουν ανήλικα παιδιά.
Ξέρετε φίλοι, κάποια ώρα (σύντομα ελπίζω) πρέπει να βγάλουμε τις τσίμπλες απ τα μάτια μας, από αυτούς δεν έχετε να περιμένετε τίποτα ειδικά τέτοια εποχή, θα συνεχίζουν το βιολί που ξέρουν να παίζουν πολύ καλά ειναι η αλήθεια και αν είμαστε τυχεροί και περισσεύουν λίγα ψίχουλα η τίποτα κόκαλα που τα δόντια τους δεν μπορούν να μασήσουν τότε και μόνο τότε θα τα πετάνε σε εμάς και θα μας χαζεύουν αφηψυλού βλέποντας μας να σκοτωνόμαστε για το ποιός θα προλάβει πρώτος να πάρει τα ρέστα από τα εκατομμυριάκια που χλαπακώνουν με ιδιαίτερη είναι η αλήθεια όρεξη!!
Ξέρετε τι είναι αυτό που δε μπορώ να χωνέψω με τίποτα? αυτή η ανικανότητα μας να μπορέσουμε εστω για μια μέρα να μαζευτούμε χωρίς να μας απασχολεί αν ο διπλανός μας παίρνει δόσεις στο σπίτι η αν παίρνει το επίδομα από την πρόνοια η αν είχαμε κάποια διαφορά μαζί του παλιότερα η, η, η, μια ημέρα να καταφέρουμε να συναντηθούμε να πάμε ειρηνικά και όμορφα ολοι μαζί να τα πούμε με τους υπεύθυνους και τους αρμόδιους των ζωών μας, δεν θα πιστεύουμε με αυτά που θα δούμε και θα ακούσουμε, μόνο στη σκέψη οτι μπορούμε να συνασπιστούμε εμείς κάνουν τα κακάκια αυτοί...
Φανταστείτε μόνο οτι στα 21 χρόνια που δουλεύει το κόλπο αυτό δεν έχουμε καταφέρει ούτε το αυτονόητο να πετύχουμε, δηλαδή τις θέσεις εργασίας στην καθαριότητα για τις μονάδες και τα κέντρα πρόληψης να τις έχουν αποκλειστικά θεραπευόμενοι και όχι οι φίλοι των φίλων τους!!!
Σας αφήνω στην ησυχία σας και θα ετοιμάσω το επόμενο σεντόνι που ομως ειναι για κάτι πολύ σοβαρό και θέλω να δω την αντίδραση του Υπουργείου υγείας και του Ο.ΚΑ.ΝΑ. γιατί αφορά την ζωή ενός συνθεραπευόμενου που γλύτωσε μεν απ του χάρου τα δόντια (3 μήνες εντατική στο νοσοκομείο Παπανικολάου 63 ετών) αλλά τώρα τον παράτησαν στο λεηλατημένο του σπίτι να πεθάνει, ποιός ξέρει από την πείνα? από κάποια παρενέργεια του προβλήματος υγείας που έχει? αν και πιστευω οτι θα βόλευε σε αρκετούς αν δεν την άντεχε ο φουκαράς (αφού ούτε ταυτότητα δεν του δίνει το κώλο κράτος, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να καταθέσει τα χαρτιά του εστω για το επίδομα της πρόνοιας η για το βιβλιάριο ασθενείας και ας είναι στο κρεβάτι μόνιμα πλέον και ας μην έχει κανέναν να του αλλάξει τις πάνες η να του πάει ένα πιάτο φαΐ στο κρεβάτι) και ποιός ξέρει μπορεί να βρεθεί με καμιά ψιλή στο χέρι και να πάει και αυτός από εκεί που πήγανε και οι άλλοι..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου